zoeken  contact   extranet Home Home

Henri Mastboomlezingencyclus gaat weer van start

06-10-2018

Voor wie de komende maanden ‘s avonds er een keer op uit wil om meer te weten over de Brabantse cultuurhistorie hebben we goed nieuws. Het West-Brabants Archief, Stadsarchief Breda en het Erfgoedcentrum Tongerlohuys organiseren voor het zevende jaar op rij de Henri Mastboom lezingencyclus. Dit jaar is het thema van de Week van de Geschiedenis 2018 overgenomen: ‘Opstand!’. Dat verwijst naar het feit dat het 450 jaar geleden is dat de 80-jarige oorlog begon.

De lezingen vinden plaats van oktober 2018 tot en met mei 2019 op verschillende locaties in West-Brabant. De lezingencyclus is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Mastboom-Brosens Stichting. Hierdoor zijn de lezingen gratis toegankelijk. De data van alle lezingen vindt u bij het onderdeel Activiteitenkalender op de website. Meer informatie over de lezingencyclus vindt u op: www.westbrabantsarchief.nl.

Home  >  Actueel  >  Nieuws

#top