zoeken  contact   extranet Home Home

Bezoek ons tijdens de Nispense braderie!

15-08-2018

Ook dit jaar zal onze heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen aanwezig zijn op de Nispense braderie. Dit evenement wordt gehouden op zondag 26 augustus a.s. in de dorpskern van Nispen. Tussen 10.00 en 17.00 uur vindt u onze vereniging bij een van de kramen. In onze kraam kunt u dit jaar niet alleen terecht voor het aanschaffen van jaarboeken, ansichtkaarten en andere uitgaven maar wij verkopen ook tweedehands voorwerpen. Met deze ‘mini rommelmarkt’ willen wij extra inkomsten ten bate van onze clubkas verwerven.

Hebt u nog bruikbare en hanteerbare tweedehands voorwerpen die u aan de heemkundekring wil schenken? Dan kunt u deze inleveren op zaterdag 25 augustus aanstaande van 9.00 tot 12.00 uur bij de familie Verbraak-van Eekelen, Dorpsstraat 38 Nispen. Zaken die naar het oordeel van de heemkundekring als ‘onverkoopbaar’ worden beschouwd zullen niet worden aanvaard! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat (e-mail: info@heemkundenispen.nl; tel: 0165-365210).

En natuurlijk bent u tijdens de braderie ook uiteraard ook welkom om informatie over het Nispen heem in te winnen of eventuele foto’s en voorwerpen met betrekking tot Nispen en de Nispenaren te laten zien die voor ons interessant kunnen zijn. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij hopen velen van u te mogen ontmoeten op de braderie!

Home  >  Actueel  >  Nieuws

#top