zoeken  contact   extranet Home Home

Nieuw maar toch vertrouwd: onze website   

01-04-2018


‘Op z’n paastbest eruit zien’. Wie kent deze uitdrukking niet? Deze eerste paasdag is voor ons dan ook de gelegenheid om onze nieuwe website te presenteren. De vorige versie dateerde grotendeels uit 2009. Na bijna tien jaar vonden wij het tijd om onze site flink onder handen te nemen. We hebben gekozen voor een nieuwe opzet en vormgeving maar veel zal voor u herkenbaar zijn. Met onder meer een andere indeling, een groter lettertype en meer aandacht voor teksten en actuele afbeeldingen hopen wij onze website aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. In dat kader hebben we nu ook een mobiele versie van onze website zodat u op uw smartphone eveneens gemakkelijk onze site kunt raadplegen. Tevens hopen we daarmee ook beter in beeld te komen bij jongeren omdat juist zij via hun telefoon informatie verzamelen.


Vanwege de vernieuwing hebben we ook veel pagina’s verwijderd. Dit betekent dat nieuwsberichten slechts tot begin dit jaar terug te vinden zijn en zijn documenten, zoals jaarverslagen van de vereniging, slechts beschikbaar tot 2013.


Onze website is nog niet af. De komende tijd wordt de mobiele versie verder uitgebouwd, worden foutjes in tekst en techniek gecorrigeerd en vullen we nog verschillende pagina´s aan met teksten en afbeeldingen.


Hebt u nog opmerkingen over onze website? Neem dan contact met ons op! Wij bekijken graag of we met uw reactie onze website nog beter kunnen maken.Deel deze paginaHome  >  Actueel  >  Nieuws  

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
#top

Contact     Over deze site     Volg ons