zoeken  contact   extranet Home Home

Boekje ‘Van Aerdenborgh tot Zwanenburg’ over het Project Historische Boerderijnamen nu verkrijgbaar

02-03-2018

Op donderdag 1 maart jl. werd het boekje ‘Van Aerdenborgh tot Zwanenburg. Project Historische Boerderijnamen in Nispen’ gepresenteerd. In het boekje zijn alle 43 deelnemende boerderijen aan het project Historische Boerderijnamen opgenomen met een foto en een informatieve tekst over de naamgeving en de bouwgeschiedenis.

Ook veertien boerderijen die al een naambord hadden of buiten het project om van een (nieuw) naambord werden voorzien zijn erin opgenomen. Met het verschijnen van het boekje is het project Historische Boerderijnamen afgerond. Het boekje dat werd samengesteld door Henk Baselier, Inge Aerden en René Leijdekkers, omvat 76 pagina’s met kleurenafbeeldingen en een literatuuropgave.

Deze nieuwe publicatie van onze heemkundekring is verkrijgbaar via het secretariaat (tel. 0165-36 52 10 of e-mail: info@heemkundenispen.nl). De verkoopprijs bedraagt € 2 voor leden en € 4 voor niet-leden.

Home  >  Actueel  >  Nieuws

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn