10-02-2018 Documenten Jaarvergadering 2018 vanaf nu beschikbaar

Onlangs hebben wij u bericht dat op donderdag 1 maart a.s. onze algemene ledenvergadering plaats vindt. Tijdens deze jaarvergadering zal het bestuur van Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen verantwoording afleggen over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar. Tevens is dit dé gelegenheid voor de leden om invloed uit te oefenen en mee te praten. Dit jaar willen we nadrukkelijk stilstaan bij een aantal zaken die belangrijk zijn voor de toekomst van onze vereniging.

De vergadering vindt plaats in Dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8 te Nispen en begint om 20:00 uur. Zoals u al vele jaren gewend bent, starten we de avond met een kopje koffie met iets lekkers erbij. Aansluitend op de ledenvergadering organiseren we een heemkundequiz. Vóór en na afloop van de bijeenkomst alsook tijdens de pauze worden beelden vertoond van onze activiteiten in het afgelopen jaar.

De agenda alsmede het verslag van de algemene ledenvergadering 2017 en het jaarverslag 2017, treft u hierbij aan in pdf-formaat:

Agenda jaarvergadering 2018

Verslag jaarvergadering 2017

Jaarverslag over 2017

U vindt deze en veel andere verenigingsdocumenten ook bij het onderdeel Vereniging > Documenten op deze website.

De stukken zijn tevens verkrijgbaar via het secretariaat (Dorpsstraat 26 Nispen, tel. 0165 – 365 210). Op verzoek worden de stukken ook per email naar u toegestuurd. Tijdens de jaarvergadering zullen bovengenoemde verslagen slechts in verkorte vorm worden besproken.

Wij hopen velen van u te mogen begroeten op 1 maart!

Zie ook:

28-01-2018 Denk en praat mee tijdens de jaarvergadering 2018!