zoeken  contact   extranet Home Home

Boekje ‘Van Aerdenborgh tot Zwanenburg’ vormt afsluiting Project Historische Boerderijnamen

07-02-2018

Aansluitend op de jaarvergadering van onze vereniging op 1 maart a.s. zal het boekwerkje ‘Van Aerdenborgh tot Zwanenburg; Project Historische Boerderijnamen in Nispen’ gepresenteerd worden. Hierin zijn alle deelnemende panden plus een aantal panden die buiten het project om van een (nieuw) naambord zijn voorzien, of al een naambord hadden, opgenomen met een foto en achtergrondinformatie over de naam en het pand. De aard en omvang van het boekje lieten het niet toe om een volledige beschrijving te geven. Een uitgebreidere historie van de meeste panden kunt u overigens ook terugvinden in de jaarboeken van onze heemkundekring. Met het verschijnen van deze publicatie wordt het jubileumproject van onze heemkundekring afgesloten.

Het boekje is vanaf 1 maart verkrijgbaar via het secretariaat (e-mail: info@heemkundenispen.nl of tel. 0165-365210). De kostprijs bedraagt € 2 voor leden en € 4 voor niet-leden. De deelnemers aan het project Historische Boerderijnamen ontvangen een gratis exemplaar.

Home  >  Actueel  >  Nieuws

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn