25-12-2017 Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Onze vereniging kan terugkijken op een geslaagd heemkundig jaar 2017. Naast diverse andere activiteiten zag het 25e jaarboek het levenslicht en werd het Project Historische Boerderijnamen succesvol afgerond. Dit alles was enkel mogelijk dankzij de steun van een groep vrijwilligers. Het bestuur wil dan ook deze mensen hartelijk danken voor het werk dat zij als vrijwilliger het afgelopen jaar hebben verricht. Als blijkbaar van waardering is aan de vaste vrijwilligers afgelopen dagen een attentie overhandigd.

Het bestuur wenst tenslotte alle leden, hun naasten en alle andere personen waarmee de vereniging dit jaar heeft samengewerkt, prettige feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar toe. Wij hopen vurig dat wij ook in 2018 op hulp mogen rekenen om samen het Nispens erfgoed in het volle licht te zetten en zo de aandacht hiervoor warm te houden!