28-08-2017 Heemkundekring doet goede zaken op de braderie

Onder prima weersomstandigheden vond gisteren de braderie in Nispen plaats. Onze vereniging was eveneens met een kraam vertegenwoordigd. Hoewel het niet bomvol was in Nispen, heerste er een gezellige drukte en werd ook onze kraam goed bezocht. We hielden een ´uitverkoop´ van overschotten van oudere publicaties van onze kring en boeken en tijdschriften die we dubbel hadden. Door de lage prijzen én stevige verkooptechnieken van onder andere bestuurslid Toine Rens besloot menigeen om tot aanschaf over te gaan. Op die manier zijn we weer een deel van onze voorraad kwijtgeraakt en bovendien leverde dit een mooi extraatje op voor de verenigingskas! Enkele foto´s vindt u bij het onderdeel Fotoalbum op deze site.