19-08-2017 Oud-bestuurslid Pierre van Hees overleden

Het bestuur van de heemkundekring bereikte het droevige bericht dat ons voormalig bestuurslid Pierre van Hees op 80-jarige leeftijd is overleden. Pierre werd na de oprichting van de vereniging al snel lid van de Nispense heemkundekring en van 1995 tot 2002 maakte hij deel uit van het bestuur. Diverse keren mocht de heemkundekring dankbaar gebruik maken van foto’s en bidprentjes uit het persoonlijke archief van Pierre, bijvoorbeeld ten behoeve van artikelen in het jaarboek. Naast zijn interesse in heemkunde had Pierre ook een grote liefde voor muziek. Vanwege zijn verminderende gezondheid moest hij al enige tijd geleden het zingen in kerkkoor Sint Caecilia opgeven.

Wij wensen zijn vrouw Julia, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.