13-08-2017 Doe mee aan onze recreatieve fietstocht op 3 september!
Bent u deze zomer door de successen van de Nederlandse wielren(st)ers en de Nispense deelnemers aan de Jeugdronde geïnspireerd geraakt om zelf ook op de fiets te stappen? Doe dan op zondag 3 september mee aan onze jaarlijkse fietstocht. In de omgeving van Nispen is een fraaie route uitgezet van ongeveer 35 km. Voor onderweg krijgen de deelnemers een vijftal vragen en een ‘Heerlijck’ Nispens worstenbroodje mee. Aan tocht is geen wedstrijdelement verbonden, maar bij terugkomst krijgt men wel de juiste antwoorden te horen. De starttijd is vervroegd ten opzichte van voorgaande jaren, zodat iedereen bijtijds terug kan zijn om nog te genieten van het evenement Nispen Klassiek in het Openluchttheater.

Inschrijven voor de fietstocht kan op de dag zelf van 11.00 tot 12.00 uur in café Tivoli, Kerkplein Nispen. De deelnameprijs (incl. worstenbrood en consumptiebon) bedraagt € 3,50 voor leden en € 5,- voor niet-leden. Jeugdigen <16 jaar betalen € 2,-.