15-07-2017 Op zoek naar Nispense bedevaartgangers naar Kevelaer

Eén van de auteurs van ons jaarboek is bezig met een artikel over de bedevaart naar het Duitse Kevelaer. Hij is op zoek naar fotomateriaal van Nispenaren die daar in de vorige eeuw naar toe gingen. Heeft u fotomateriaal van uzelf of van uw ouders of grootouders in relatie tot deelname aan deze bedevaart, laat het de redactie van ons jaarboek dan weten. Ook informatie over het hoe en wat naar het bedevaartsoord Kevelaer is van harte welkom.

Reacties of materiaal kunt u aanleveren bij de contactpersoon van de werkgroep jaarboek van onze kring. Dat is Henk Baselier, Dorpsstraat 11 te Nispen, telefoon: 0165 365806 of e-mail: baselier-nispen@home.nl. Wanneer u foto's beschikbaar hebt, scant de onze vereniging die het liefst zelf in zodat we zeker weten dat deze aan benodigde kwaliteit voor publicatie voldoet en bezorgen we ze vervolgens weer netjes bij u terug. Mede namens de redactie van het jaarboek alvast bedankt voor de medewerking!