RSS Nieuws Heemkundekring Nispen
Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links Home

zoeken   sitemap   colofon   contact   extranet

sociale media

25-06-2017 Meer van de collectie voorwerpen online beschikbaar

Eind januari hebben wij u bericht dat we gestart waren met het online beschikbaar stellen van onze collectie voorwerpen. Dit gebeurt door middel van afbeeldingen en beschrijvingen van de voorwerpen via de website Thuis in Brabant. Inmiddels is het aantal voorwerpen dat via de site geraadpleegd kan worden verder uitgebreid. Het gaat momenteel om 127 voorwerpen. Dit betekent dat op 30 objecten na, de gehele geregistreerde collectie raadpleegbaar is. De bedoeling is om de komende maanden ook de overige voorwerpen online toegankelijk te maken alsmede voorwerpen die in het geheel nog niet beschreven zijn. Tegelijkertijd worden de voorwerpen zodanig opgeborgen dat zij - binnen de mogelijkheden die onze kring daartoe heeft - zo goed optimaal mogelijk bewaard blijven.


Klik hier voor het bezichtigen van deze collectie op de website Thuis in Brabant. Via de pagina Collecties op deze website komt u via de vervolgpagina Voorwerpen ook bij de collectie.


U kunt ook altijd zoeken door rechtstreeks naar www.thuisinbrabant.nl te gaan en boven uw zoekterm (bijvoorbeeld ‘Nispen’) in te vullen.


 Klik hier om naar het overzicht van alle recente nieuwsberichten te gaan.