Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links

26-05-2017 Collectie affiches nu ook op Beeldbank Nispen

Vanaf vandaag is onze verzameling affiches raadpleegbaar op de Beeldbank Nispen. Daar vond u al onze foto´s, kaarten, tekeningen en dia´s met betrekking tot Nispen en de Nispenaren. Door toevoeging van de affiches kunt u deze verzameling gemakkelijker raadplegen. Het betreft de 120 affiches die momenteel beschreven zijn. Van enkele affiches zijn ook de afbeeldingen te bekijken. De bedoeling is dat er nog meer afbeeldingen aan toegevoegd gaan worden. Vanwege de grootte van veel affiches zal dat op basis van foto´s van de afbeeldingen zijn. Waar dit kan, zullen affiches worden ingescand. Wij beschikken over nog veel meer affiches die nog niet beschreven zijn. Maar….we kunnen niet alles tegelijkertijd. Vrijwilligers om mee te helpen zijn dan ook altijd welkom! Niettemin hopen wij op deze manier weer een mooie stap te hebben gezet om het Nispens erfgoed voor alle geïnteresseerden toegankelijk te maken. U komt via de speciale button op de homepagina van onze website rechtstreeks bij de Beeldbank Nispen.