17-04-2017 Canon van Nispen verder uitgebreid met herkomst straatnamen

De afgelopen weken zijn een aantal onderwerpen aan de Canon van Nispen toegevoegd. Zo kunt u inmiddels ook kennis nemen van de herkomst van een aantal straatnamen van Nispen. Hiermee is een eerste begin gemaakt en dit zal geleidelijk aan verder worden uitgebreid tot alle straatnamen van Nispen. Verder zijn een aantal onderwerpen wat verder uitgewerkt en zijn diverse illustraties toegevoegd. Kortom, alle reden om regelmatig een kijkje te nemen op deze subwebsite van onze kring. Op deze manier hopen wij iedereen die geïnteresseerd is in de lange geschiedenis van ons dorp op een aansprekende wijze diverse historische feiten te presenteren. En voor wie nog meer wil weten hebben we natuurlijk onze jaarboeken waarin al bijna 25 jaar op een gedegen manier wordt gepubliceerd over het verleden van Nispen!