24-03-2017  Mogen wij op uw stem rekenen bij de Rabobank Clubkas Campagne?

Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen heeft zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Alle leden van de Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen van 6 april tot en met 18 april aanstaande hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Hierbij willen wij u beleefd vragen om uw stem uit te brengen op onze heemkundekring. De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne zal worden besteed aan het bewaren, promoten en bestuderen van het Nispense historisch erfgoed. Alvast hartelijk dank voor uw steun.

Heeft u nog vragen over de Rabobank Clubkas Campagne, dan kunt u contact opnemen met de heemkundekring via de penningmeester (tel.: 0165 - 54 30 73 | penningmeester@heemkundenispen.nl).