12-03-2017 Veel positieve reacties op project Historische Boerderijnamen

Nadat eerst achter de schermen het nodige voorbereidend werk is gedaan, is onze heemkundekring nu volop naar buiten getreden met het project Historische Boerderijnamen. De heemkundekring is verheugd dat ook de pers warme belangstelling heeft getoond. Begin maart zijn de eigenaren/bewoners van 63 door de werkgroep Historische Boerderijnamen geselecteerde panden middels een brief geïnformeerd over het project en uitgenodigd om mee te doen. Als snel kwamen de eerste reacties binnen die, op een enkele uitzondering na, positief waren. Vaak was men het eens met de door de werkgroep voorgestelde benaming, soms kwam men met een alternatief. Met potentiële deelnemers die nog niet gereageerd hebben zal binnenkort nogmaals contact worden opgenomen. Mogelijk dat er ook nog een aantal eigenaren/bewoners van panden op de ‘reservelijst’ benaderd worden. Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de werkgroepsleden:

René Leijdekkers  voorzitter@heemkundenispen.nl | 0165 – 36 57 68

Inge Aerden  info@heemkundenispen.nl | 0165 – 36 52 10

Henk Baselier  baselier-nispen@home.nl | 0165 – 36 58 06

Meer informatie over het project leest u op onze speciale themapagina over dit onderwerp.