12-02-2017 Doet u ook mee aan onze winterwandeling?
Wilt u op een actieve maar tevens ontspannen manier het voorjaar tegemoet gaan? Doe dan mee aan de jaarlijkse wandeltocht van onze heemkundekring. Dit jaar vindt de wandeling plaats op zondag 5 maart, de eerste zondag na carnaval. Er is een route van ongeveer 5 kilometer uitgezet in het buitengebied van Nispen. Onderweg zijn er voor de wandelaars enkele vragen en opdrachten. Voor de deelnemers die het beste gescoord hebben, zijn er enkele prijsjes beschikbaar. Inschrijven voor de wandeling kan op de dag zelf van 13.00 uur tot 14.00 uur in café Tivoli, Kerkplein 6 te Nispen. De deelnamekosten bedragen € 3,50 voor leden, € 5,00 voor niet-leden en € 2,50 voor jongeren tot 16 jaar. De deelnameprijs is inclusief een kop soep.