05-02-2017 Heemkundekring volop bezig met historische boerderijnamen
Afgelopen jaar hebben wij al aangegeven dat we bezig zijn om de historische boerderijnamen in Nispen letterlijk ‘in beeld’ willen brengen. Op deze manier leggen we een verbinding tussen onze huidige tijd en het verdere verleden van ons dorp. ‘Het verhaal van Nispen’ wordt daarmee tastbaarder. Voor ons project hebben wij onder andere van Rabobank Zuidwest-Brabant een financiële bijdrage ontvangen. Ook van de MastboomBrosensstichting ontvangen we financiële ondersteuning. Begin 2016 zijn we gestart met de eerste voorbereidingen. Inmiddels wordt dit initiatief steeds concreter. Daarom kunt u de komende tijd via een speciale themapagina op deze website meer lezen over het verloop van dit bijzondere project. U komt via de button rechts op onze homepagina meteen bij dit onderdeel.

Zie ook:

12-07-2016 Heemkundekring ontvangt donatie uit Rabobank Coöperatiefonds voor speciaal project