31-01-2017 Documenten Jaarvergadering 2017 vanaf nu beschikbaar
Onlangs hebben wij u bericht dat op dinsdag 21 februari a.s. onze algemene ledenvergadering plaats vindt. Tijdens deze jaarvergadering zal het bestuur van Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen verantwoording afleggen over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar. Tevens is dit dé gelegenheid voor de leden om invloed uit te oefenen.

De vergadering vindt plaats in Dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8 te Nispen en begint om 20:00 uur. Zoals u al vele jaren gewend bent, starten we de avond met een kopje koffie met iets lekkers erbij. Aansluitend op de ledenvergadering organiseren we een heemkundequiz. Vóór en na afloop van de bijeenkomst alsook tijdens de pauze worden beelden vertoond van onze activiteiten in het afgelopen jaar.

De agenda alsmede het verslag van de algemene ledenvergadering 2016 en het jaarverslag 2016, treft u hierbij aan in pdf-formaat:

Agenda jaarvergadering 2017

Verslag jaarvergadering 2016

Jaarverslag over 2016

U vindt deze en veel andere verenigingsdocumenten ook bij het onderdeel Vereniging > Documenten op deze website.

Voor het bekijken van bovenstaande documenten heeft u het programma Adobe Reader versie 6.0 of hoger nodig. Zie hiervoor op de beginpagina van onze site bij het onderdeel Problemen of vragen over de site.

De stukken zijn tevens verkrijgbaar via het secretariaat (Dorpsstraat 26 Nispen, tel. 0165 – 365 210). Op verzoek worden de stukken ook per email naar u toegestuurd. Tijdens de jaarvergadering zullen bovengenoemde verslagen slechts in verkorte vorm worden besproken.

Wij hopen velen van u te mogen begroeten op 21 februari!

Zie ook:

28-01-2016 Jaarvergadering 2017 komt eraan!

Bijgewerkt op 04 februari 2017