28-01-2017 Jaarvergadering 2017 komt eraan!
De jaarvergadering 2017 van heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen zal plaatsvinden op dinsdag 21 februari aanstaande in Dorpshuis Nisipa. Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal het bestuur verantwoording afleggen over het gevoerde beleid in 2016. Tevens is dit voor u als lid dé gelegenheid om mee te praten en uw invloed te laten gelden. De avond wordt besloten met een gezellige quiz met als inzet ‘eeuwige roem’ en de wisselbeker. Daarnaast zijn nog enkele leuke prijsjes beschikbaar.

De uitnodiging en agenda ontvangen de leden gelijktijdig met de nieuwsbrief van februari. Alle vergaderstukken zijn vanaf 1 februari beschikbaar via de website van de heemkundekring of het secretariaat (info@heemkundenispen.nl | 0165-365210). Het bestuur hoopt op een goede opkomst!