07-01-2017 Stem op de jeugdwebsite van onze kring voor de Geschiedenis Online Prijs 2017!
De speciale website voor de jeugd van onze heemkundekring jeugd.heemkundenispen.nl is kandidaat voor de Geschiedenis Online Prijs 2017. Met deze website willen we kinderen en jongeren informeren en enthousiasmeren voor de geschiedenis en heemkunde van het dorp Nispen. De site is echter ook interessant voor volwassenen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met het Nispense verleden.

De Geschiedenis Online Prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt en bekroont de meest vernieuwende, verrassende of mooiste Nederlandse historische website of app. De prijs is in het leven geroepen om geschiedbeoefening online te bevorderen en te belonen.

De prijs kent bestaat uit twee onderdelen: een juryprijs en een publieksprijs. De stemperiode voor de publieksprijs loopt van 9 januari tot en met 9 februari. U kunt uw stem uitbrengen via de website www.geschiedenisonlineprijs.nl of via de button op de website van de heemkundekring www.heemkundenispen.nl. Deze button is in de loop van 9 januari a.s. te vinden op onze homepage. U ontvangt een bevestigingsemail met een link die moet worden aangeklikt om uw stem mee te laten tellen.

Wij hopen op uw stem en mobiliseer gerust uw achterban om hetzelfde te doen!