RSS Nieuws Heemkundekring Nispen
Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links Home

zoeken   sitemap   colofon   contact   extranet

sociale media

21-03-2015 Heemkundekring doet mee aan Rabobank Clubkas Campagne
Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen neemt ook in 2015 deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Alle leden van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht die vóór 1 maart 2015 lid waren, ontvangen eind maart van de bank een uitnodiging om te stemmen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen en kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting uitbrengen. Stemmen kan vanaf 2 april tot en met 14 april en alleen via internet.


Onze heemkundekring ontvangt geen subsidie meer van de gemeente Roosendaal. Mogen wij u als lid van de Rabobank daarom vragen om uw stem niet verloren te laten gaan en te stemmen op Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen! Op die manier kunnen wij ons blijven inzetten voor het bewaren, promoten en bestuderen van het Nispense historisch erfgoed. Alvast hartelijk dank voor uw steun.


Heeft u nog vragen over de Rabobank Clubkas Campagne, dan kunt u contact opnemen met de heemkundekring via de penningmeester (tel.: 0165-543073; e-mail: penningmeester@heemkundenispen.nl).


Meer informatie over de campagne van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht vindt u op: www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/rw/clubkas_campagne


Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.