21-12-2013 Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2014!

Met de kerstdagen in het vooruitzicht wil het bestuur van heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen iedereen, en uiteraard speciaal onze leden, fijne dagen toewensen. Het bestuur wil ook alle mensen en organisaties bedanken die op allerlei verschillende wijzen een bijdrage hebben geleverd aan het Nispens erfgoed en het goede verloop van de activiteiten van onze vereniging. Zoals inmiddels al vele jaren gebruikelijk heeft het bestuur de vrijwilligers die structureel actief zijn binnen de vereniging, dit weekend verblijd met een kleine attentie. Wij hopen dat we ook volgend jaar weer op uw medewerking mogen rekenen! Tot slot wensen we iedereen een voorspoedig, gezond en goed heemkundig 2014 toe!

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.