RSS Nieuws Heemkundekring Nispen
Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links Home

zoeken   sitemap   colofon   contact   extranet

sociale media

22-04-2013 Eerste fietspuzzeltocht succesvol verlopen

Zondag 21 april organiseerde onze heemkundekring een fietspuzzeltocht voor jong en oud, waar zich 43 deelnemers voor aanmeldden. Vanuit het vertrek bij café Tivoli reden zij een mooie tocht van ongeveer 35 km die via Hopmeer, De Vleet, Essen-Hoek, Kalmthoutse Heide, Wildert en Horendonk weer terug naar het Kerkplein in Nispen voerde. Dit alles onder prima weersomstandigheden en in eigen tempo. Onderweg kregen de fietsers enkele vragen te beantwoorden en was er gelegenheid voor een tussenstop op een terrasje.


Voor de deelnemers die de meeste vragen goed beantwoord hadden, waren er enkele leuke prijsjes beschikbaar. De laatste deelnemers finishten iets later dan gepland, maar al snel daarna kon gestart worden met de prijsuitreiking. Er waren twee deelnemers die de maximum score behaalden en bovendien hadden zij ook exact hetzelfde geantwoord op de schiftingsvraag. Omdat een van hen iets preciezer was geweest in een van zijn antwoorden, besloot de jury hem op de eerste plaats te zetten.

Het bestuur kijkt terug op een geslaagde activiteit en bedankt alle deelnemers voor hun belangstelling en leuke reacties. Een speciaal woord van dank is op zijn plaats voor Toine en Hilde van café Tivoli voor hun medewerking en Toine Rens en Jacques Burremans voor de goede organisatie!


Einduitslag:

1e prijs: High Tea bij café Tivoli, J. van Wesel

2e prijs : Fles wijn, J. van de Sanden

3e prijs: Fles wijn, G. Hereijgers

4e prijs: Fiets- en wandelrouteboekje, fam. Van Wesel

5e prijs: Fietsrouteboekje Weg van de Turf, K. van Agtmael


Enkele foto´s van deze activiteit vindt u bij het onderdeel Fotoalbum op onze site.Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.