13-03-2010 Contributie 2010

Zoals gebruikelijk vindt binnenkort weer de jaarlijkse inning van de contributie plaats onder de leden van onze vereniging. Ten opzichte van vorig jaar blijft de contributie ongewijzigd: het lidmaatschap bedraagt €14,- en het lidmaatschap zonder jaarboek bedraagt € 6,-.

Automatische incasso

Gelukkig hebben meer dan 200 leden zich voor automatische incasso aangemeld; bij die leden wordt de contributie begin april geïncasseerd. Zij ontvangen daarvoor géén speciale contributiebrief.

Zelfbetalende leden

De leden die zelf de controle over hun rekening willen houden, ontvangen de rekening voor hun contributie in april. Wij willen u vragen spoedig na ontvangst de contributie te betalen.

Wij danken u voor uw medewerking en uw financiële bijdrage voor het idmaatschap! Vragen over de contributie? Stuur een bericht naar penningmeester@heemkundenispen.nl of bel Arthur van Hooijdonk, tel. 0165 - 365934.

Klik
hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.