01-11-2009 Leden steunen toekomstplan bestuur
De afgelopen najaarsbijeenkomst op 29 oktober jl. stond niet alleen in het teken van de presentatie van het nieuwe jaarboek want ook het toekomstplan van het bestuur was een belangrijk onderwerp. Zo’n 32 leden waren naar het dorpshuis gekomen om de najaarsbijeenkomst bij te wonen. Naast een terugblik op  de afgelopen activiteiten, presenteerde het bestuur zijn visie hoe het op de middellange termijn verder moet met onze vereniging. De notitie, die u ook via de themapagina op onze site kunt lezen, werd besproken. Tot genoegen van het bestuur geven verschillende leden hun mening over de toekomst voor onze kring. Uiteindelijk kon geconstateerd worden dat de ledenvergadering van mening was dat het bestuur een realistisch en onderbouwd verhaal had en dat het, hoe jammer in sommige opzichten ook, logisch is dat vanwege gebrek aan voldoende vrijwilligers het aantal activiteiten wordt geminderd. Het bestuur was op zijn beurt tevreden dat de leden het toekomstplan onderschrijven. Dit betekent dat wij uitvoering gaan geven aan het plan. Via de themapagina zullen wij u daarover op de hoogte houden.
Na de pauze was het tijd voor de presentatie van het zeventiende jaarboek. Omdat deze uitgave het laatste jaarboek is waaraan wijlen Jan Kerstens zijn medewerking had verleend, werd het eerste exemplaar overhandigd aan zijn zus Naantje Schoonen-Kerstens. Zij was oprecht blij met dit gebaar. Verder werden uiteraard de andere auteurs in het zonnetje gezet. Tenslotte hadden de redactieleden ook nog een speciaal woordje en cadeautje voor Corné Uijtdewilligen omdat hij afscheid heeft genomen van de werkgroep redactie. De avond werd besloten met een demonstratie van de websites van de heemkundekring en een aantal interessante links op het gebied van cultuurhistorie.

Enkele foto’s van deze bijeenkomst vindt u bij ons Fotoalbum op deze website

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.