03-10-2009 Tentoonstelling over tradities gaat niet door
Wellicht komt het niet geheel onverwacht maar het bestuur heeft definitief besloten om dit jaar géén grote tentoonstelling te organiseren. Eerder dit jaar gaven wij aan een expositie te willen organiseren over het thema tradities. Omdat diverse bestuursleden te weinig tijd hadden om hiermee aan de slag te gaan én vanuit de leden de animo om hieraan actief medewerking aan te verlenen minimaal was, hebben wij lange tijd getwijfeld of we nu nog alles op alles moeten zetten om een tentoonstelling voor te bereiden. Mede gezien onze toekomstvisie op de activiteiten vanuit de vereniging hebben besloten om dit jaar in ieder geval van zo’n grote expositie af te zien. Wij hopen dat u begrip heeft voor ons standpunt. Uiteraard willen wij daarover graag met praten tijdens onze komende najaarsbijeenkomst.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.