Nieuwe site!
Het valt natuurlijk meteen op: we hebben een nieuwe site! Na zo’n vierenenhalf jaar hebben we afscheid genomen van de oorspronkelijke vormgeving (die tussentijds ook steeds is aangepast) en hebben we vanaf nu een andere vormgeving. Overigens komen natuurlijk een heleboel elementen op deze site vertrouwd over.

Met deze nieuwe site kunnen we u nog beter bedienen: via onze rss feed kunt u permanent op de hoogte blijven van het nieuws op onze site (meer informatie via de link bovenaan op deze site). En u kunt alle informatie op onze site gemakkelijk terugvinden via de zoekoptie.

Om praktische redenen hebben we niet alle informatie van de afgelopen jaren op deze nieuwe site geplaatst, we zijn met de nieuwsberichten teruggegaan tot 1 januari 2009. Omdat het gastenboek minimaal werd gebruikt vindt u dat (voorlopig) niet meer terug. U moet nog wel even wachten op de fotoalbums op onze site, die zijn nog niet overgezet maar dat is een kwestie van tijd.

Wij hopen onze leden en alle andere geïnteresseerden nog beter te kunnen bedienen met deze nieuwe website....en blijven natuurlijk streven naar optimalisering!

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.