Ter herinnering: afhalen gratis historisch boek over West-Brabant
Zoals wij u reeds eerder hebben bericht, kan ieder lid het boek 'De dynamische regio' gratis bij ons verkooppunt, Adelaarstraat 58 te Nispen, afhalen. Nog niet alle leden hebben aan deze oproep gehoor gegeven, met name leden, woonachtig buiten Nispen, hebben hun exemplaar nog niet opgehaald. Als u nog in het bezit wilt komen van een gratis exemplaar, willen we u vriendelijk verzoeken het zo spoedig mogelijk op te halen. Aan leden buiten Nispen willen we vragen om via familie of kennissen het boek op te laten halen. Tegen betaling van de verzendkosten van € 5,00 naar rekening 1943.28.856 t.n.v. Heemkundekring Nispen, onder vermelding van uw adres en lidnummer, willen we het boek via TNT toesturen. Als u niet reageert kan u later geen aanspraak meer maken op een gratis exemplaar. Wacht dus niet en haal uw boek op!

Voor informatie kunt u contact opnemen met Arthur van Hooijdonk, tel. 0165 - 36 59 34 of per e-mail penningmeester@heemkundenispen.nl.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de nieuwsberichten.