zoeken  contact   extranet Home Home

Op deze pagina vindt u de oudere nieuwsberichten. De datum onder het bericht geeft aan wanneer het bericht op de website werd geplaatst.

Documenten Jaarvergadering 2018 vanaf nu beschikbaar

Onlangs hebben wij u bericht dat op donderdag 1 maart a.s. onze algemene ledenvergadering plaats vindt. Tijdens deze jaarvergadering zal het bestuur van Heemkundekring de Heerlijckheijd Nispen verantwoording afleggen over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar. Tevens is dit dé gelegenheid voor de leden om invloed uit te oefenen en mee te praten.

10-02-2018

Boekje ‘Van Aerdenborgh tot Zwanenburg’ vormt afsluiting Project Historische Boerderijnamen

Aansluitend op de jaarvergadering van onze vereniging op 1 maart a.s. zal het boekwerkje ‘Van Aerdenborgh tot Zwanenburg; Project Historische Boerderijnamen in Nispen’ gepresenteerd worden.

07-02-2018

Collectie boeken- en tijdschriften volledig online te raadplegen

Eerder dit jaar is gemeld dat gewerkt werd aan het invoeren van alle boeken en tijdschriften die wij in ons bezit hebben in een

nieuw registratiesysteem.

06-02-2018

Denk en praat mee tijdens de jaarvergadering 2018!

De jaarvergadering 2018 zal gehouden worden op donderdag 1 maart a.s. 20.00 uur in Dorpshuis Nisipa Bergsebaan 8 Nispen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering legt het bestuur verantwoording af voor het gevoerde beleid en de leden krijgen gelegenheid om hun inspraak uit te oefenen.

28-01-2018

Winterwandeltocht op 18 februari

Op zondag 18 februari aanstaande organiseren wij onze jaarlijkse winterwandeltocht. Er is een route uitgezet van ongeveer 6 km die de deelnemers op eigen gelegenheid kunnen lopen. Voor onderweg krijgen de wandelaars enkele puzzelopdrachten mee.

27-01-2018

Aopelaandse carnavalsobjecten digitaal in beeld

Nu de periode van de feestdagen voorbij is, komt carnaval 2018 al snel in beeld. Mede met het oog op de viering van 55 jaar carnaval in Nispen leek het ons een goed idee om de aanwezige carnavalsobjecten in onze verzamelingen figuurlijk en letterlijk in beeld te brengen.

07-01-2018

Home  >  Actueel  >  Nieuwsarchief