zoeken  contact   extranet Home Home

Op deze pagina vindt u de oudere nieuwsberichten. De datum onder het bericht geeft aan wanneer het bericht op de website werd geplaatst.

Denk en praat mee tijdens de jaarvergadering 2018!

De jaarvergadering 2018 zal gehouden worden op donderdag 1 maart a.s. 20.00 uur in Dorpshuis Nisipa Bergsebaan 8 Nispen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering legt het bestuur verantwoording af voor het gevoerde beleid en de leden krijgen gelegenheid om hun inspraak uit te oefenen.

28-01-2018

Winterwandeltocht op 18 februari

Op zondag 18 februari aanstaande organiseren wij onze jaarlijkse winterwandeltocht. Er is een route uitgezet van ongeveer 6 km die de deelnemers op eigen gelegenheid kunnen lopen. Voor onderweg krijgen de wandelaars enkele puzzelopdrachten mee.

27-01-2018

Aopelaandse carnavalsobjecten digitaal in beeld

Nu de periode van de feestdagen voorbij is, komt carnaval 2018 al snel in beeld. Mede met het oog op de viering van 55 jaar carnaval in Nispen leek het ons een goed idee om de aanwezige carnavalsobjecten in onze verzamelingen figuurlijk en letterlijk in beeld te brengen.

07-01-2018

Home  >  Actueel  >  Nieuwsarchief