Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links

Vereniging > Lid worden

Lid worden
Iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van Nispen kan lid worden van onze vereniging. Wanneer u actief mee wil werken als lid is dat mooi meegenomen maar geen verplichting.

Contributie
De contributie per jaar bedraagt € 17,- per lid. Als lid krijgt u het jaarboek, ontvangt u nieuwsbrieven en geniet u voordelen bij de activiteiten van de kring. Medegezinsleden kunnen voor € 7,- eveneens lid worden. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden maar zij ontvangen geen jaarboek.

Aanmelden
Aanmelden kan door contact op te nemen met ons secretariaat of de penningmeester (klik hier voor de adresgegevens). U kunt ook een aanmeldformulier downloaden en dit met de gevraagde gegevens invullen.

Kies voor Aanmeldformulier lidmaatschap heemkundekring (PDF) indien u een formulier handmatig wilt invullen. Nadat u het formulier heeft gedownload en geprint kunt u het invullen en vervolgens bezorgt u het formulier bij het secretariaat of de penningmeester.

Kies voor Aanmeldformulier lidmaatschap heemkundekring (Word) indien u een formulier digitaal wilt invullen. Nadat u het formulier heeft gedownload en opgeslagen op uw computer, kunt u het invullen en vervolgens per e-mail zenden naar info@heemkundenispen.nl.

Betaling
Leden betalen hun contributie bij verkeer via incassogiro. Wij hebben voor dit systeem gekozen om de kosten van het betalingsverkeer te beperken. Hierbij machtigt u de heemkundekring eenmaal per jaar de contributie van uw rekening te incasseren. U bent niet tot incassogiro verplicht maar wij hopen wel dat zoveel mogelijk leden hiertoe overgaan.

Verdere informatie over de machtiging alsmede het machtigingsformulier kunt u via onderstaande links downloaden:

Informatie over machtiging automatische incasso contributie

Machtigingsformulier