zoeken  contact   extranet Home Home

Iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van Nispen kan lid worden van onze vereniging. Wanneer u actief mee wil werken als lid is dat mooi meegenomen maar geen verplichting.

Contributie

De contributie per jaar bedraagt € 18,- per lid. Als lid krijgt u het jaarboek, ontvangt u nieuwsbrieven en geniet u voordelen bij de activiteiten van de kring. Medegezinsleden kunnen voor € 9,- eveneens lid worden. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden maar zij ontvangen geen jaarboek.

Aanmelden

Aanmelden kan door contact op te nemen met ons secretariaat of de penningmeester (voor de adresgegevens, zie bij Contact op deze website). U kunt ook een aanmeldformulier downloaden en dit met de gevraagde gegevens invullen.

Betaling

Leden betalen hun contributie bij verkeer via incassogiro. Wij hebben voor dit systeem gekozen om de kosten van het betalingsverkeer te beperken. Hierbij machtigt u ons om eenmaal per jaar de contributie van uw rekening te incasseren. U bent niet tot incassogiro verplicht maar wij hopen wel dat zoveel mogelijk leden hier gebruik van maken. Gemakkelijk voor u en voor ons!

Home  >  Over ons  >  Lid worden

#top