Home Actueel Vereniging Nispen Collecties Producten Fotoalbum Links

zoeken   sitemap   colofon   contact   extranet

sociale media

Actueel > Heemkundekalender

Heemkundekalender
Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze activiteiten alsook een selectie van andere heemkundige activiteiten. U moet er wel rekening mee houden dat de data van activiteiten die wat verder weg gelegen zijn soms nog kunnen wijzigen. Op onze Facebookpagina vindt u overigens nog veel meer informatie over heemkundige activiteiten in de regio.

27 augustus 2017:

Braderie te Nispen. Tussen 10.00 en 17.00 uur vindt u in de dorpskern talloze kraampjes en er is amusement. Onze kring zal in principe ook weer aanwezig zijn. Meer informatie vindt u op www.braderie-nispen.nl.


9-10 september 2017:

In het weekend van 9 en 10 september 2017 zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een eenmalige activiteit. Thema dit jaar is ‘Boeren, burgers en buitenlui’. Meer informatie is te vinden op: www.openmonumentendag.nl.


17 september 2017:

Op deze zondag gaan we fietstocht organiseren. Meer informatie volgt later dit jaar.


7 oktober 2017:

Inloopochtend ErfgoedCentrum Nispen. U bent welkom tussen 10.00 en 12.00 uur aan de Prins Bernhardstraat 2 te Nispen. Koffie en thee staan klaar!


19 oktober 2017:

Presentatie van het 25e jaarboek van onze heemkundekring.


▲ Naar boven