Fotobank Topografisch-Historische Atlas

U kunt de afbeeldingen uit onze collectie raadplegen via heemkundenispen.filmenfotobank-nb.nl. U komt dan rechtstreeks bij onze eigen portal op de Film- en Fotobank Noord-Brabant.

Hoe werkt de fotobank?
U komt door bovenstaande link aan te klikken rechtstreeks bij de portal van onze heemkundekring op de Fotobank Noord-Brabant.
Vervolgens kunt via de button "zoeken" een zoekterm invullen. Wanneer u "Nispen" invult krijgt u in principe alle afbeeldingen uit onze collectie te zien die aanwezig zijn op de fotobank.
Door specifieke zoekwoorden in te vullen zoals "molen" of "Oers" krijgt u alleen de afbeeldingen te zien waarbij in de beschrijving melding wordt gemaakt van de Nispense molen of leden van de familie Van Oers.
U kunt uw zoekopdracht nog verder verfijnen door gebruik te maken van bepaalde zoekcategorieën.
De gevonden foto's kunt als fotogalerie bekijken of met de beschrijving er naast.
U kunt commentaar leveren op de beschrijvingen van de foto's, u kunt de foto's vergroot in beeld krijgen, u kunt foto's selecteren als u deze graag vaker wilt bekijken en u kunt een overzicht van foto's afdrukken. U kunt de foto's echter niet als afzonderlijke afbeelding downloaden van internet!
Mocht u bij onze afbeeldingen beschrijvingen aantreffen die naar uw mening onjuist of onvolledig zijn, schroom dan niet om te reageren.
Via de portal van onze kring kunt u ook naar de gehele fotobank (Film- en Fotobank Noord-Brabant), u kunt dan in andere collecties zoeken naar afbeeldingen over Nispen of andere onderwerpen.

Tot slot nog dit
Het was en is niet altijd mogelijk om de rechthebbenden van de door ons in de Film- en Fotobank opgenomen foto's, tekeningen, ansichten en kaarten te achterhalen. Indien u meent auteursrechten- of andere rechten te kunnen claimen op een of meerdere afbeeldingen op deze website, of indien u meent gegronde bezwaren te hebben tegen publicatie van een of meerdere afbeeldingen via deze, neem dan schriftelijk contact op met het bestuur.

Veel kijkplezier!

Collecties > Beeld en geluid  > Film- en Fotobank