zoeken  contact   extranet Home Home

Het bestuur regelt de dagelijkse gang van zaken en bereidt activiteiten voor. Omdat het bestuur niet alles zelf kan organiseren maken wij veel gebruik van vrijwilligers binnen onze vereniging. Veel van deze werkzaamheden worden verricht in werkgroepen. Vrijwilligers heeft een vereniging nooit genoeg. Heeft u interesse om actief te zijn? Kijk hier naar onze 'vacatures'!

Bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit vijf personen. Maar met het oog op de toekomst is aanvulling is altijd welkom. Heeft u interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op met het bestuur. Het bestuur kent naast een verdeling van functies een indeling in verschillende aandachtsgebieden, waar onze vereniging zich in- en extern mee bezig houdt. Op die manier heeft iedereen een eigen 'portefeuille'. Heeft u vragen of opmerkingen over bepaalde aandachtsgebieden dan verzoeken wij u daarover in eerste instantie contact op te nemen met de betreffende portefeuillehouder. De huidige taakverdeling is als volgt:

René Leijdekkers

Essenseweg 62, 4709 BL Nispen, tel. 0165 - 36 57 68  e-mail: voorzitter@heemkundenispen.nl

Portefeuille: Algemene bestuurszaken, Redactie Nispens Heemnieuws, Archeologie, landschap en monumenten, Deelnemersraad Stichting Dorpshuis Nisipa, Cultuurhistorisch Netwerk, Erfgoedoverleg gemeente Roosendaal, Jeugdbeleid (samen met T. Rens)

Inge Aerden

Dorpsstraat 26, 4709 AC Nispen, tel. 0165 - 36 52 10, e-mail: secretaris@heemkundenispen.nl

Portefeuille: Correspondentie en verslaglegging, Regiovergadering Brabants Heem

Kees Schrauwen

Enclaveberg 63, 4708 EE Roosendaal, tel. 0165 - 54 30 73, e-mail: penningmeester@heemkundenispen.nl

Portefeuille: Ledenadministratie

Bestuurslid