zoeken  contact   extranet Home Home

Beeldbank Nispen

Welkom op de Beeldbank Nispen! In deze collectie hebben wij onze verzameling afbeeldingen opgenomen. U kunt via deze pagina meer dan 6.700 foto's, tekeningen, kaarten, ansichten, dia's en affiches bekijken die betrekking hebben op Nispen. Van alle afbeeldingen die wij in deze collectie hebben opgenomen, vindt u een beschrijving. Op enkele uitzonderingen na, zijn de afbeeldingen zelf ook online te bekijken. Alleen voor de affiches binnen deze collectie is dat nog niet het geval. Daarvan vindt u nu nog vooral beschrijvingen.


U kunt hieronder een woord (onderwerp, naam, enz.) intypen en vervolgens op ‘zoek’ klikken. Vervolgens ziet u de afbeeldingen die aan de zoekterm voldoen. In de kolom rechts kunt tevens op verschillende onderdelen filteren en gericht op bepaalde zaken verder zoeken. Bij het scherm waar de foto verschijnt kunt u rechts op de symbolen klikken om in- en uit te zoomen of de afbeelding schermvullend te bekijken.


Heeft u opmerkingen over de getoonde afbeeldingen? Of heeft u wellicht correcties en aanvullingen op de beschrijvingen? Neem dan contact met ons op. Wij vernemen het graag!

Home  >  Collecties  >  Beeld en geluid  >  Beeldbank Nispen