zoeken  contact   extranet Home Home

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze activiteiten alsook een selectie van andere bijeenkomsten en evenementen waarbij erfgoed centraal staat. U moet er wel rekening mee houden dat de data van activiteiten die wat verder weg gelegen zijn soms nog kunnen wijzigen. Op onze Facebookpagina vindt u overigens nog veel meer informatie over activiteiten in de regio.

29 april 2018:

Op deze zondag staat de dagexcursie van onze kring gepland. We gaan een bezoek brengen aan Middelburg en het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Meer informatie bij het onderdeel Nieuws op deze website..

17 mei 2018:

De laatste lezing in het kader van de Henri Mastboom lezingencyclus. Op deze avond zal mevrouw L. Huet een lezing verzorgen met als onderwerp Brabant als speeltuin door de eeuwen: Pieter Bruegel de Oude, burgemeester Rockox van Antwerpen en rijke industriëlen op het platteland. De lezing vindt plaats in De Oude Pastorij, Essendonk 3 in Essen en begint om 20.00 uur. U kunt vanaf 19.30 uur terecht in de zaal. Meer informatie: www.westbrabantsarchief.nl.

25 augustus 2018:

Inzamelen spullen voor de rommelmarktverkoop in onze kraam op de braderie te Nispen een dag later.

26 augustus 2018:

Onze kring is present met een kraam op de Nispense braderie. We hebben dan naast het gebruikelijke aanbod ook een ´rommelmarkt´.

16 september 2018:

Op deze zondag gaan we een fietstocht organiseren. Meer info later dit jaar.

23 september 2018:

Op deze dag vindt het Roosendaals Treffen plaats. Ook willen wij met een kraam present zijn.

6 oktober 2018:

Inloopochtend ErfgoedCentrum Nispen tussen 10.00 en 12.00 uur in het Wit Gele Kruisgebouw, Prins Bernhardstraat 2 Nispen. Meer informatie volgt nog.

18 oktober 2018:

Presentatie van het nieuwste jaarboek van onze vereniging.

26 oktober 2019:

Op deze dag is 75 jaar geleden dat Nispen werd bevrijd door de geallieerden.

Home  >  Actueel  >  Activiteitenagenda

#top