zoeken  contact   extranet Home Home

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze activiteiten alsook een selectie van andere bijeenkomsten en evenementen waarbij (ook) erfgoed centraal staat. U moet er wel rekening mee houden dat de data van activiteiten die wat verder weg gelegen zijn soms nog kunnen wijzigen. Op onze Facebookpagina vindt u overigens nog veel meer informatie over activiteiten in de regio.

25 augustus 2018:

Inzamelen spullen voor de rommelmarktverkoop in onze kraam op de braderie te Nispen een dag later. Zie voor meer informatie bij het onderdeel Nieuws op deze website.

26 augustus 2018:

Onze kring is present met een kraam op de Nispense braderie. We hebben dan naast het gebruikelijke aanbod ook een ´rommelmarkt´.

8 september 2018:

Tentoonstelling Het textielverleden van Roosendaal, van Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale. Te bezoeken tussen 10.00 en 12.30 uur in Mariadal. Toegang gratis. Voor meer informatie: www.heemkundekringroosendaal.nl.

8-9 september 2018:

Open Mionumentendagen in Nederland. Dit jaar is het thema: In Europa. Voor meer informatie: www.openmonumentendag.nl.

16 september 2018:

Op deze zondag gaan we een fietstocht organiseren. Meer info later dit jaar.

23 september 2018:

O p deze dag vindt het Roosendaals Treffen plaats. Ook willen wij met een kraam present zijn. Meer info: www.hetroosendaalstreffen.nl.

6 oktober 2018:

Inloopochtend ErfgoedCentrum Nispen tussen 10.00 en 12.00 uur in het Wit Gele Kruisgebouw, Prins Bernhardstraat 2 Nispen. Meer informatie volgt nog.

18 oktober 2018:

Presentatie van het nieuwste jaarboek van onze vereniging.

26 oktober 2019:

Op deze dag is 75 jaar geleden dat Nispen werd bevrijd door de geallieerden. Ter gelegenheid hiervan wordt door Nispense hardlopers een Bevrijdingsvuur van Arromaches-les-Bains in Normandië op 24 oktober in een driedaagse tocht naar Nispen gebracht. De tocht volgt het spoor van de bevrijders in 1944.

Home  >  Actueel  >  Activiteitenagenda

#top