zoeken  contact   extranet Home Home

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze activiteiten alsook een selectie van andere bijeenkomsten en evenementen waarbij (ook) erfgoed centraal staat. U moet er wel rekening mee houden dat de data van activiteiten die wat verder weg gelegen zijn soms nog kunnen wijzigen. Op onze Facebookpagina vindt u overigens nog veel meer informatie over activiteiten in de regio.

6 oktober 2018:

Inloopochtend ErfgoedCentrum Nispen tussen 10.00 en 12.00 uur in het Wit Gele Kruisgebouw, Prins Bernhardstraat 2 Nispen. Meer informatie bij het onderdeel Nieuws op de website.

18 oktober 2018:

Presentatie van het nieuwste jaarboek van onze vereniging. Deze vindt plaats in dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8 te Nispen en begint om 20.00 uur. Deze avond is alleen toegankelijk voor onze leden. Meer informatie over het komende jaarboek vindt u bij het onderdeel Nieuws op de website.

15 september 2019:

Open Monumentendag. Deze dag vindt plaats tijdens Nispen Inspireert! De Kunst van Vrijheid en het is de bedoeling dat deze dag verweven wordt in dat evenement.

26 oktober 2019:

Op deze dag is 75 jaar geleden dat Nispen werd bevrijd door de geallieerden. Ter gelegenheid hiervan wordt door Nispense hardlopers een Bevrijdingsvuur van Arromaches-les-Bains in Normandië op 24 oktober in een driedaagse tocht naar Nispen gebracht. De tocht volgt het spoor van de bevrijders in 1944.

Home  >  Actueel  >  Activiteitenagenda

#top